Main Page Sitemap

Top news

Daarnaast is het nog maar de vraag of het puriteinse beleid van apple dergelijke hookup-apps met een risicorandje wel wil toelaten. Contact apps zijn een perfecte oplossing voor, android toestellen. Auteur: Erwin, gepost om 11:21 3 Reacties, online..
Read more
Hoe je leuke gesprekken voert op WhatsApp en Tinder. Auteur: Erwin, gepost om 11:21 3 Reacties, online daten zonder rompslomp, met als enige doel het vliegensvlug scoren van een sekspartner. Zodat jullie beiden niet elkaars tijd verdoen en..
Read more

Als je vriend stiekem afspraken maakt voor sex


als je vriend stiekem afspraken maakt voor sex

er niet. Dus stiekem ben ik wel een beetje trots op mezelf dat ik dit jaar mijn jubileum dvd mag uitbrengen met wederom veel spektakel! Ongewild voordeel is nu wel dat er meer zonplekken zijn ontstaan en het strandje er groter op is geworden. Little Christophede naam voor zijn nieuwe water had ik snel gevondenGreat Christophe! Vanaf 2018 kun je Little Christophe niet meer boeken via (ze hebben hier zo hun redenen voor). Dat is duidelijk voor beiden en voorkomt een hoop frustratie. Op Gigantica Road Lake heb ik het het meeste naar mijn zin gehad. Wanneer het opengaat is nog niet bekend er moet nog het.e.a.

Net terug van een heerlijk weekendje Noir Fontaine en de volgende op 9 juli staat alweer gepland(Pimprez). Na 20 (!) kleinere karpers te hebben gevangen begon Ronnie met een fantastische schub van 16,5 kg! Het is toch wel een kick om te zien dat veel mensen veel plezier beleven aan mijn DVDs. Mijn neef met zijn eerste steur! Mvg, paul 19:13, beetje overdreven Koos. Wellicht gaan we dit jaar samen eens Itali doen voor een weekjewie zal het zeggen;-). Een kleine terugblik op 2014 laat zien dat ik voor mezelf weer tevreden ben. De uitvinder en Godfather van de Power-catcher baitboten. Het nieuwe Great Christophe nogmaals onveilig maken voor een paar dagen. (Let alleen wel op dat zonder foto je vaak wel wat minder reacties krijgt). Ook ben ik deze maand nog even langs geweest bij mijn favoriete complex (aller tijden.;-) namelijk Abbey Lakes.


Sitemap